Fysiotherapie van Kuppenveld Afspraken – Fysiotherapie van Kuppenveld – Duiven

Fysiotherapie van Kuppenveld Afspraken

Fysiotherapie van Kuppenveld Afspraken

De behandeling

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk voor onderzoek en behandeling van klachten aan het bewegings-apparaat.
In principe kan iedereen met dit soort klachten bij ons fysiotherapeutisch bewegings-centrum terecht.
Tevens beschikken wij in onze dependance over een zwembad en geavanceerde apparatuur om u zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.
Onze medewerkers zijn allen specialisten op hun vakgebied en hebben veel ervaring.
Ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u bij ons terecht voor behandeling.
Vragen omtrent verzekeringen en vergoedingen kunt u stellen aan onze receptie of per mail. Wij zijn bij alle grote verzekeraars aangesloten en goedgekeurd.
Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het KNGF.
Patiënten die bij fysiotherapie van Kuppenveld in behandeling komen, krijgen in eerste instantie een intake-gesprek en vragenlijsten, waardoor een compleet beeld ontstaat omtrent de klachten. In overleg stellen we een plan tot behandeling op en kiezen we voor de beste methode.

De behandeling kan uit twee fases bestaan:

1.Therapeutischefase

We kijken in teamverband met welke therapie we de beste oplossing kunnen bieden voor uw klachten. Verscheidenheid aan behandel-methoden is een waarborg dat aan uw klachten op de best mogelijke manier aandacht wordt besteed.

2. Reconditioneringsfase

Bij telkens terugkerende of aanhoudende klachten is het mogelijk dat een tweede fase doorlopen zal worden. Dat betekent dat we in overleg met patiënt en arts kijken of het mogelijk is de conditie van uw bewegings-apparaat, zoals de nek en de rug, zo te verbeteren,dat de klachten niet meer terug komen, verminderen of zeker niet verergeren.
In de eerste fase werken we uitsluitend individueel. Gedurende de tweede fase gebeurt dat individueel, maar ook in groepsverband.

Bij de eerste afspraak neemt u mee:

Bij de tweede afspraak start de therapeut met de behandeling van uw klacht.
Een behandeling duurt gemiddeld 25 tot 30 minuten (inclusief aan- en uitkleden). Tevens verzoeken wij u bij uw zorgverzekeraar te informeren naar het aantal behandelingen die vergoed worden en dit door te geven aan uw therapeut.

Afspraken

Onze praktijk is geopend maandag t/m vrijdag van 08.00-17.30 uur
Op maandag, woensdag- en donderdagavond tot 20.00 uur
Afspraken kunt u telefonisch of via de site (Inschrijven) maken.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de praktijk.
Wij hanteren geen wachtlijsten.

Vergoeding

Voor vragen over uw vergoeding van uw zorgverzekeraar verwijzen wij u graag naar www.independer.nl op deze site vind u uitgebreide informatie van de verschillende zorgverzekeraars. Mocht u meer specifieke vragen hebben adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.