Vacature info – Fysiotherapie van Kuppenveld – Duiven

Vacature info

Vacature info

Over deze vacature:

Als fysiotherapeut binnen FVK ben je verantwoordelijk voor de behandeling van individuele cliënten, zal je enkele zaaluren draaien en heb je 1 moment in de week dat je fysiotherapie in het water geeft. Jouw cliëntenbestand zal bestaan uit verschillende cliënten met enkele of multifactoriële klachtenbeelden, van orthopedisch tot centraal neurologisch. Als je een specialistisch aandachtsgebied hebt zullen deze cliënten bij jou ingepland worden en verwachten wij dat jij dit specialisme uitdraagt in de regio.
Daarnaast wordt van je verwacht dat je je eigen agenda bijhoudt en administratief alles op orde hebt binnen ons registratiesysteem, SpotOnMedics.

Even voorstellen:

Wij zijn Fysiotherapie van Kuppenveld (FVK) we hebben verschillende vestigingen in zowel Westervoort als Duiven. Het bedrijf is in 2004 begonnen in Duiven en sinds 2009 zijn we ook in Westervoort gevestigd. In 2023 zijn we in Westervoort gefuseerd met onze collega Jan-Simon Holl.
Sinds 2021 zijn we een stichting keurmerk fysiotherapie (SKF) praktijk met plus status.
FVK is aangesloten bij coöperatie Fysiocare in zuidoost Gelderland met 25 aangesloten praktijken. Fysiocare heeft als enige in Nederland een eigen kwaliteitsbeleid ontwikkeld, waardoor wij als plus praktijk staan aangeschreven, maar zonder extra administratieve lasten
We zijn aangesloten bij verschillende netwerken, zoals chronisch zorgnet, OZO verbindzorg, claudicatio net, etc.
Onze visie is: Sta eens stil bij bewegen

Wat biedt FVK voor de cliënten:

Binnen onze gelederen hebben we verschillende specialisaties en aandachtsgebieden:

Wat biedt FVK voor jou:

Wat verwacht FVK